MAÁSZT Kongresszus, 2024.11.14-16., Hotel Forrás, Szeged

Tisztelt Kollégák!

Nagy örömömre szolgál, hogy a 25. MAÁSZT kongresszus 2024. november 14-16. között Szegeden kerül megrendezésre.

Konferencia weboldala: https://maaszt2020.hu/

Regisztráció: https://e-conf.com/maaszt2024/registration/

Az MAÁSZT 1996-os megalakulása óta szakmánk nagyon komoly változásokon és fejlődésen ment át, ezzel mára a magyar egészségügyi ellátórendszer egyik megbecsült és elismert részévé vált. A folyamatos szakmai fejlődés mellett, szakmapolitikai téren is számos pozitív változást értünk el.

Társaságunk vezetőségének döntése alapján, az idei kongresszusunkon szakmánk jeles képviselői ill. a társszakmák legkiválóbb előadói tartanak felkért előadásokat.

Az idei program rendkívül változatos, a szakmánkat érintő előadások mellett, az orvos-beteg kapcsolat jogi vonatkozásairól, a magyar lakosság egészségének és az ország gazdasági állapotának összefüggéséről, arc esztétikai tervezések alapelveiről, ill. az onkológiai betegek pszichés támogatásáról, valamint szakmapolitikai kérdésekről is hallhatnak a jelenlévők.

Úgy vélem, az arc-, állcsont- és dentoalveolaris sebészek mellett, implantológusok, fogszabályzó orvosok, gyakorló fogorvosok, plasztikai sebész kollégák érdeklődését is felkeltheti az ez évi találkozó.

A programok széles kínálata lehetővé teszi, hogy új ismereteket sajátítsunk el, emellett lehetőségünk nyílik társas interakcióra, kapcsolatteremtésre, a szakmai közösségünk megerősítésére is.

A kongresszus helyszíne a Hunguest Hotel Forrás Gyógy- és Wellness Szálloda, mely a belváros közelében a Tisza partján helyezkedik el. A szálloda különlegessége, hogy Magyarország egyik legnagyobb gyógy- wellness és élményfürdő komplexumával közvetlen összeköttetésben áll.

Hotel Forrás

A kongresszus ideje alatt választjuk meg Társaságunk új vezetőségét, ami a további sikeres munkánk egyik fontos záloga.

Szeretettel várunk minden érdeklődő Kollégát Szegeden.

Barátsággal:

Prof. Dr. Piffkó József

A Szervezőbizottság Elnöke